Glutenfria kladdmuffins fulla av toblerone
Har just gjort de godaste muffinsarna jag ätit på länge! Glutenfria är dem också!
2 ägg
2 dl socker - vispas pösigt
1tsk bakpulver
1tsk vaniljsocker
1dl kakao
2,5 dl glutenfri mjölmix (jag kör sempers finmix)
1nypa salt
Blanda alla torra ingredienser och sila dessa ner i äggsmeten.
0,5 dl matolja
50g smör/margarin
75g toblerone
Allt smälts samman och blandas med resten av smeten.
In i ugnen på 175grader i ca 12-13 minuter.
När muffinsarna svalnat ska där i en smet, sjunker dem inte ihop så får man trycka med en sked så där bildas en grop.
Ca 2dl grädde och önskad mängd toblerone smältes och sen hälls i gropen, in i frysen och äts frösna!
Receptet på själva muffinsen är ifrån annicake!

Det där såg ju inte helt fel ut du ;)