Julstress

Den där mysiga julkänslan är utbytt emot baciller, stress och mängder av måsten.. Julgranen ska inhandlas idag, julbak ska sättas igång, julstädning står även på listan. Juste, ett läkarbesök också... Lilleman här hemma har sån fruktansvärd hosta som inte ger med sig .. De julklappar som är kvar att inhandla fixas på fredag, en barnfri shoppingrunda med Emma, och en middag på donken haha. Lyx!

Just nu sover Loke, och jag tittar på "Lol" och tänkte äta en alldeles för sen frukost... Blä på att vara sjuk!

iPad

Hejsan! Prövar att skriva ifrån min lite tidiga julklapp, går helt okej faktiskt haha. Redan upptäckt en fördel med den, det är nu enklare att internetshoppa ;) farligt farligt... Annars då? Jo, hela familjen har legat magsjuka, men nu är vi pigga som tur e, så idag har jag inlett operation "städa bort magsjukebakterier" här hemma så vi inte åker på skiten igen... Katastrof, fick iaf tvättid igår som tur va, loke kräktes ner sin säng hela 2 gånger, så ibland har man tur med tvättiden minsann. Adde har börjat packa lite här hemma också, fastän mina stränga order att de inte ska ske försen vi packar ner julen.. Men flytten kan egentligen ske när som nu, spännande! Längtar som en tok. Nä nu har jag pausat nog ifrån städandet, tänkte skura toan medans huliganen sover.

Pepparkaksknäck

Nu är de dags att sätta igång med allt julbak, aningen sent kanske. Först ut blev en egen variant av pepparkaksknäck. Receptet är lite ungefärligt då jag höstade lite med måtten. Egentligen kanske man skulle kalla det för kola med tanke på smöret, men de blev ändå knäckigt så, knäck it is!

50g smör
3,5 dl socker
1dl sirap
1 matsked kakao
2dl grädde

Koka tills allt känns lite segt . Krossa pepparkakor (jag tog Annas, de är godast tycker jag) till önskad storlek, ca 8st. Häll i dem preciiiis innan du ska till att hälla upp i formarna. Placera sedan så kallt som möjligt.

Tisdagsmorgon

Morrn morrn!

Redan varit vaken en timma, känns dock dom 10 minuter.. Såhär trött har jag inte varit på länge.

Här suger uppdateringen som vanligt.. Men jag försöker liksom få tiden att gå ihop med det mesta , då hamnar bloggen ganska lågt på priolistan faktiskt.

Snart jul! 4 julklappar är inhandlade till Loken vet 2 till som ska köpas, sen är han faktiskt klar för julen. La ut en liten bild på insta på en katt, som kanske några av er såg? .. De är alltså en batteridriven katt som Loke kommer ÄLSKA! Han såg en liknande, fast en gris, och han älskar katter så ja, den får nog full pott! Resten får va hemlisar ;)

Hela veckan blir till att jobba. Går ganska bra på jobbet nu faktiskt. Hamnade på 3e plats i vår säljtävling. Tror vi är ca 11-12 anställda om inte mer? Och har inte jobbat mer än en månad så den platsen kändes förbannat bra ☺

Nä nu ska jag vakna till lite här, hoppas ni får en bra dag ❤

RSS 2.0