Lite jul

Här har precis julen flyttat in lite smått. Enda sedan jag var liten har vi pyntat lite på min födelsedag, men jag jobbar på födelsedagen i år och hela dagen i morgon. Därför fick de bli idag :)

Vi sitter just nu vid köksbordet (vi = jag, Jessica och Loke) och lyssnar på musik... Loke plockar med pengarna i sin spargris och vi bara njuter av att allt är lite stilla för en stund. Planen va egentligen att gå ut till lekparken med grannarna här men vädret va inte på vår sida, så de blir innemys i stället.

Kvällen avslutas med lite vin och glass framför film i kväll tänkte jag. Vilken återstår att se.

Ha en fin kväll ❤

Sjuka och kanske anställning!

Hejsan!

Här har de varit dött.. Igen ja!... Vi har varit sjuka en vecka med höstblåsor, tillhörande feber och vart allmänt förkylda. Nu är vi snart friska, förutom min tunga som fortfarande gör ont..

Fiskpinnarna ligger på tallrik för att tinas innan de är dags att börja med maten. Enkelt och gott!

Jag har nu ett avtal ifrån en anställning hos tele2, har gått mycke bättre än förväntat måste jag säga. Förutom att jag haft sån jäkla otur att bli sjuk och missa massor av dagar.. Men de tar jag igen och börjar igen i morgon. Jag ska alltså sälja 5 avtal på 30 timmar, har gjort mina 11 timmar och har hittills kammat in 4 avtal, känns gott!

Snart bara 2 månader kvar till flytt, längtar ihjäl mig.. Känns overkligt att vi äntligen ska få komma ifrån denna lägenheten som vi aldrig riktigt trivts i.

Sen så måste jag ju även visa här på bloggen, man FÅR vara stolt och glad. Och det är precis vad jag är nämligen, för min kropp är äntligen i samma storlek som innan, men mindre vikt än innan min graviditet. Jag gick upp 23kg under tiden jag väntade Loke, sen fastnade jag på en vikt väldigt länge, pendlade upp och ner i några månader. Men nu, nu verkar de som om jag har fått stanna. Plankan va jag effektiv med ett tag, men sen är det bara promenader. Jag bakar inte lika ofta = inte 20 kakor om dagen, jag äter oftast på en assiett istället för en stor tallrik, och jag äter mer regelbundet. Här är bilder från i sommras och nu (svarta tröjan för dem som missar ;) )

Ha en fortsatt fin kväll, här ska vi bege oss ut på lekparksbus efter middagen. ❤

Sova borta

Brrrrrrr, sitter uppkrupen under filten och fryser endå.... Loke sover gott i sin säng och Adde kollar på film. Slappt!

Ska strax göra mig iordning för att möta en tjej som ska köpa en kavaj av mig. Extrapengar + rensning i garderoben är alltid kul ;) skulle behöva göra ett storröj egentligen, men de får jag fixa efter att vi flyttat tror jag minsann.

Ha en fin dag ❤

Inte så bra!

God morgon!

Vakna med the voice visas på tv och kaffekoppen är placerad framför mig. Lokebus är lite överallt hela tiden han, precis som de ska vara :)

Gårdagen gick väl inte sådär jättebra haha... Ena gången råkade jag presentera mig som "Louise ifrån bredbandsbolaget" HAHA.... Fick inte sålt något alls men idag går vi på't igen!
Skam den som ger sig. Ska iaf återkomma till en person på måndag (om jag ens jobbar då?!) som verkade intresserad.

Nästa vecka ska jag ääääntligen på bio och se nya twilight, längtar!! Haha

Taggad till max!

Sitter i soffan och väntar på att skruttis ska somna, blir förskolan 12.30 för honom idag. Börjar jobba 13 nämligen.

Är så JÄKLA taggad!! Bara kryper i kroppen på mig haha. Verkar vara väldigt skönt folk som jobbar där också tycker jag. Även en vän till mig har fått provanställning i samma lokal som jag sitter i, fast hon ska sälja nått annat, men himla glad för hennes skull :-)

Verkar som om han somnade här inne nu, så dags för mig att plugga lite så allt sitter sedan. Ni håller väl tummarna??;)

Bvc

Igår var det dags för 18 månadersbesöket på BVC. De första Loke gjorde när han kom in va svepa ett glas med vatten, jobbigt att skrika 20 minuter i väntrummet haha. (han ville springa ut genom dörrarna med gåvagnen som fanns där) sedan pekade han ut några kroppsdelar, målade lite, tjötade lite och tillsist fick han sprutan. Utan gråt! Gick mycket bättre än vad jag förväntade mig faktiskt.

När vi skulle gå vinkade han glatt och levererade slängpuss efter slängpuss. Nu dröjer de lääänge innan vi ska dit, lite tråkigt tycker jag. Fast om Loke inte blir bättre med maten så kommer vi tillbaka innan dess!

Första dagen

God morgon!

Här laddar jag upp med myyycke kaffe. Idag är nämligen första dagen på min provanställning på mitt (förhoppningsvis) extrajobb. Tror ingen kunde gissat sig till vad jag ska göra, är sjukt otippat! Telefonförsäljare för tele2 nämligen. Och jag måste erkänna att jag är liiiite skraj för JÄVLAR vad information och info man ska kunna.. Vet inte riktigt vad det är jag gett mig in på, beundrar verkligen dem som sysslar med sånt! Så ringer det någon jobbig jävel så kan det vara jag ;-). Jag ska sälja bredband och hemtelefoni, men med tanke på hur krångligt de är så säljer jag nog bara bredband haha.

November också, snart mitten, vilket betyder att jag snart fyller år, galet... När jag va 19 va jag gravid, nu fyller jag 21 och känner mig fortfarande som 16, haha... Bortsett från att kroppen kanske inte ser riktigt ut som den gjorde när jag va 16 ;) närmare flytten är vi också, underbaaaart, känns nästan overkligt. Men de är nog bara för att de känns som om tiden går jättesakta.

Emma, bra att du pushar mig lite! Återkommer i eftermiddag efter att jag slutat, så får vi se hur mina första samtal har gått ;-)

Ha en fin dag!

Lugna lunchen

Hej på er!

Har precis lyckats med dagens mission, att få Loke sova middag! Har spelat lite hayday, är blodigt allvar just nu, tävlar med en vän. Och jag ligger minst 1,5 level före ;-)

Ska alldeles strax börja med lunchen, som blir en enkel grönsakssoppa. Efter vi intagit den tänkte jag få med min älskade avkomma på en promenad så han får ur sig lite energi innan vi beger oss av. Men tills han vaknat ska ja bara njuta återigen utan måsten. Dem skötte sambon i morse, skönt med helg! Haha

Slappt och kalas.

Så länge höll mina effektiva uppdateringar ja! Haha.

Hela förmiddagen har jag spenderat utan några måsten. Har suttit uppkrupen i soffan med en fin vän, lyssnat på julmusik, spelat hayday och bara varit. Skönt med sådana dagar.

I eftermiddag ska jag infinna mig på en resturang här i stan, det vankas 18års kalas för min kusin idag. Kinamat it is!

Nu ska jag hinna busa med lilla fjärt som är rastlös. Ha en fin dag ❤

Att vägra

Ibland , okej ofta... Känner man att man helst av allt bara vill bryta ihop en stund. Och det är okej! Man måste få känna så. Jag bryter ihop av anledningen att jag aldrig får sova ordentligt. Att min son inte äter ordentligt och det är JOBBIGT!
Men.. Det blir bättre säger dom. Jag litar på "dom" och är istället glad för att jag har min älskade son.

Minns när han va 1 år, och va högt och lågt hela tiden (är det ännu) och hela tiden gjorde tvärt emot vad vi sa. . Nu är han 1,5 och är en väääldigt envis liten kille. Vi fick just gå 6 våningar upp , för att han totalvägrar hissen. Man kan väl egentligen säga att han vägrar de mesta just nu. För att göra de tydligt:
- vägrar gå upp ur sängen på morgonen fastän han ropar på oss.
- vägrar byta morgonblöjan
- vägrar (nästan alltid) äta annat än välling.
- vägrar att klä på sig.
- vägrar att bada
- vägrar att lyssna!

Haha lilla sketonge. Jag tror inte längre de är någon trots, han är helt enkelt sån. Envis, precis som sin mor och far!

Just nu sover han igen. Fastän han vägrade. Han gjorde de i 3 sekunder ungefär, sen slocknade han. Jag tänker göra ungefär det samma.. Jag ska vägra gå upp ur soffan tills han vaknat!

RSS 2.0