planer på is

hellu!

Här går allt i 200, träffar knappt folk längre utan fokuserar på familjen. Är fast i någon slags bubbla, igen!

kosten går sådär, äter allt men i lagom mängd, överdriver inte längre. Vikten pekar fortfarande neråt, har till och med gått ner ett extra kilo som jag inte hade planerat så de känns gott även om det inte va mitt mål. träningen då? den går, men lite och långsamt. Gör min planka & mina squats men crosstrainern har de vart dåligt med faktiskt.

Anledningen till att jag tappat motivationen är den att det jag tänkt plugga till, det går inte om vi ska bo kvar här. Jag hoppas att möjligheten kommer hit, men tills dess får tyvärr mina planer ligga på is. Är lite inne på en annan typ av utbildning, men den karamellen får jag suga på ett tag.

Den 8mars sover barna borta, mammsen & pappsen ska ut på partaj. Våran vän fyller 25 år så henne ska vi fira. Längtar väldigt, va riktigt längesedan jag & Adde var ute tillsammans. ♡

äntligen!

hejsan!

Har två äntligen att dela med mig av.. Äntligen 1 - barnen sover! hahah
Äntligen 2 - min fot har slutat att göra ont, i morgon tänkte jag börja mjukträna igen. Kosten går bra, inte ett enda fusk denna veckan, men förra veckan blev de ju en semla och kanske lite annat HAHA... Som jag tyvärr brukar säga, nu tar vi nya tag! ;)



Nu sitter jag bara i soffan och vilar kropp & knopp innan de vankas lekparksbus med kidsen. Adde är iväg och grejar med sin brors bil. Ikväll ska vi titta på mello och äta lite gotta..





RSS 2.0