Nytt hem!

Hejsan!

Nu är vi snart helt färdigflyttade. Gamla lägenheten är totalkaos men blir minst en runda i morgon.. Hur mycke skit kan man samla på sig egentligen?!....

Loke har precis somnat i vår säng, och Adde fick snällt bära in honom till sin säng. Vi har nämligen bytt bort spjälsängen mot en växasäng och han tycker det är lite jobbigt att komma till ro i den. Eftersom allting är så nytt för honom nu så får han helt enkelt somna där han känner sig mest trygg, innan vi "tränar" på att somna själv i sin säng.

Jag tänker också avsluta kvällen såhär tidigt, är helt slut faktiskt. Tär på kroppen att bära så mycket som vi gjort dessa dagar haha.

Hoppas ni har det fint ❤

Flyttkaos och planering

Hellu Hellu!

Julen är över och blev inte alls sådär mysigt som jag hoppades här hemma med magsjuka och allt va de blev. Men vi va friska alldeles precis lagom till själva aftonen och kunde fira med familjerna, som tur va!!

Nu packas de lådor högt och lågt här hemma minsann, vi kan förmodligen flytta redan nästa vecka om vi har tur och innan gårdagen va där 2 lådor packade (fick packa om den 3e haha) , men nu är det 7, och de va bara en liten del av köket så nu återstår väl 100 lådor.. NÄR skaffade vi alla grejer undrar jag?!

Nu ska Toker i säng här alldeles strax, under tiden fortsätter jag packa och laga lunch. Har varit extremt sugen på kött, potatis och gräddsås så det får bli dagens här hemma. Ha en fin dag, så ska jag snart bli bättre på dettahäringa!❤

RSS 2.0