Fortsättning på receptet

Hej & hå.. Där gick något snett. Här är tillvägagångssättet :

2. Smält smöret och låt svalna.
3. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda sedan alla torra ingredienser i en separat bunke och rör ner i smeten.
4. Tillsätt till slut det avsvalnade smöret samt mjölk och rör till en jämn smet.
5. Häll smeten i en smord långpanna och grädda mitt i ugnen i cirka 20 minuter. Låt kakan svalna.
6. När kakan börjat svalna kan du göra glasyer: smält smöret och blanda därefter i alla ingredienser och rör till en jämn smet. Bred sedan ut glasyer på kakan och strö på kokisflingor. Låt glasyer stelna och skär sedan upp kakan i jämnstora rutor.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0