Glutenfri Banankaka

Måste tipsa om en kanongod Banankaka jag hittade på bloggen :
http://bageriglutenfri.blogg.se/

2 övermogna bananer
50g smör
2 ägg
2 dl socker
3dl glutenfri mix
0,5 dl mjölk
2tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel
Hon kryddade sin kaka efteråt, men jag valde att ha i lite kardemumma i smeten också, kanske 0,5 krm!

Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda alla torra ingredienser och blanda sedan mer i äggsmeten. Häll i smöret och den mosade bananen samt mjölken. Smöra och bröa ( glutenfritt givetvis) en form och grädda i nedre delen av ugnen i 35-40 minuter i 175 grader.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0